Volgorde producten en categorieën aanpassen

Je wil natuurlijk je eigen workflow toepassen, dus stel allen zo in dat jij vliegensvlug met Spont kunt werken.

1. Herschik Categorieën

Ga in je dashboard naar Producten en dan Categorieën. Ga naar het kopje 'Volgorde'. Hier kun je bij volgorde aan de slag door ze op de goeie plek te verslepen (gebruik het icoon rechts bij 'Verplaats').

image-2

2. Herschik producten

Klik op de categorie waarin je producten wilt herschikken. Ga vervolgens weer naar 'Volgorde'. Selecteer de categorie met producten waarvan je de volgorde wilt wijzigen en sleep de producten in volgorde naar wens.image-4