Versie 5.2.7

In December hebben we veel verbeterd aan Spont. Naast enkele nieuwe functies, hebben we ook veel kleine bugs aangepakt en de app geoptimaliseerd voor meer snelheid.

Nieuwe Features

Kitchen Display
Om nog efficienter te werken, hebben we het KDS geintroduceerd. Omdat dit interactief is, integenstelling tot de standaard bonnenprinter. Kan je eenvoudig feedback en wijzigingen doorvoeren, zonder dat er bonnetjes kwijt raken. Ook kan je gerechten doorvragen waardoor de keuken direct ziet wat er aan komt. Daarnaast bundelen we ook alle gerechten van de komende 30 minuten, op deze manier heb je een goed overzicht wat je moet maken.

• Gerechten doorvragen
  • Notities doorgeven aan keuken
  • Induvidueel afvinken van gemaakte producten
  • Duidelijke communicatie tussen warme en koude kant

Bekijk hoe je het KDS installeert

Menus
Zoals zoveel restaurants en lunchrooms, worden er vaak combi deals aangeboden. Denk hierbij aan een Ontbijt Menu. Met daarin een Broodje, een Jus en een koffie voor een bepaalde prijs. Vanaf deze update kan je dit eenvoudig invoeren in de backoffice en selecteren in de iPad.

• De menuprijs wordt doorberekend aan de klant - bekijk
  • In de statistieken zie je de genutigde losse producten, handig voor de inkoop

Bekijk hoe het werkt

Gerechten
Het is vanaf nu ook mogelijk om gerechten aan een verschillende gang te hangen. De gerechten zullen automatisch in de juiste gang gezet worden in de iPad. Je kunt dit natuurlijk wel aanpassen indien gewenst. Ook kan je eenvoudig de volgende gang uitvragen, zodat de keuken weet dat ze kunnen beginnen. Deze feature is erg handig in combinatie met het Keukenscherm.

• De gerechten worden automatisch in de juiste gang gezet
  • Je kunt een hoofdgerecht ook als voorgerecht serveren, dit wijzig je door middel van Drag and Drop.
  • Gerechten kunnen worden uitgevraagd via de iPad
  • Notities kunnen per gang worden doorgevoerd.

Bekijk hoe het werkt

Tijdklokken
We kunnen ons natuurlijk niet een all-in-one kassasysteem noemen als het niet mogelijk is om tijd te klokken. Daarom bieden we dit vanaf nu ook aan aan onze klanten. Het is een eenvoudige klok functie, maar het biedt genoeg mogelijkheden om je personeel zijn uren uit te laten betalen.

• In en Uitklokken gaat eenvoudig via de iPad
  • Pauzes worden automatisch afgetrokken
  • Tijden kunnen achteraf gecorrigeerd worden als er vergeten wordt om uit te klokken

Bekijk hoe het werkt

Wat is er verder vernieuwd

Overige Verbeteringen

• De app en vooral handhelds zullen veel sneller zijn. Vooral wanneer het druk is, zullen de verschillende devices zonder vertraging met elkaar moeten kunnen communiceren
  • Vroegen zochten we automatisch naar je printer. Dit kon voor problemen zorgen wanneer hij je printer niet kon vinden. Nu kan je handmatig je printer linken waardoor we altijd weten dat de goede iPad de goede printer vindt.

Bekijk de update op onze website