Sumup koppelen

We bieden een aantal pin automaten aan om te koppelen met Spont. Volg deze stappen als je Sumup wil gaan gebruiken met Spont.

1. Ga naar de admin en dan naar 'Hardware'

In de admin kun je hardware vinden bij 'Instellingen' (https://mijn.spont.cash/settings/devices). Hier vind je alle hardware die je kan koppelen met Spont. Zoek de Sumup optie.

sumup@2x

2. Klik op 'Installeer'

Je gaat nu de Sumup pin terminal instellen. Houd hem erbij en ga aan de slag. (Heb je hem nog niet, gebruik dan de 'Koop terminal' optie).

3. Klik op 'Klaar'

4. Check of het is gelukt

Check daarna of bij je iPad die je wilt koppelen ook Sumup staat aangevinkt. Dit doe je door op de iPad te klikken die je wilt koppelen (bij actieve devices)(https://mijn.spont.cash/settings/devices)

sumup option

5. Hij is geïnstalleerd!

De betaalknop zal nu zichtbaar zijn in de kassa. (Soms is het nodig de app even te sluiten en opnieuw op te starten als hij niet zichtbaar wordt.) Bij de eerste betaling via Sumup zul je nog een paar stappen moeten doorlopen op de ipad om te koppelen. (inloggen account etc).