Standaard mail aan/ uitzetten

Wanneer je liever geen bonnen meer print kan het handig zijn je klanten een bon toe te mailen. Daar hebben we een setting voor die als volgt kan worden ingesteld.

1. Ga in je Dashboard naar instellingen

Hier vind je de Mailer app instellingen die we gebruiken voor deze feature.

2. Stel 'standaard een bon mailen' in

Vink Standaard een bon mailen uit of aan, zo wordt er niet meer standaard een bon gemaild na afrekenen.

0e44668c-ccbc-4f3a-ad47-eeab6c_1adw1yz

3. Vergeet niet op bewaar te drukken!

Rechtsboven vind je de blauwe 'bewaar' knop om je instellingen op te slaan en actief te maken.