Print na betaling uitzetten

Gebruik je een printer, dan is het mogelijk een bon te printen bij iedere betaling die wordt gedaan. Zet dit uit doormiddel van de volgende stappen.

1. Open de Admin en ga naar 'Instellingen/hardware'

Bij het openen van de Admin, ga naar de instellingen pagina. Hier vind je jouw Hardware pagina.  Hier kan je al je hardware beheren waaronder je printer.

2. Vink 'Deze printer moet altijd actief zijn.' uit.

Hier vind je alle opties met betrekking tot je printer. Zorg ervoor dat de 'Deze printer moet altijd actief zijn.' opties is uit gevinkt. Wanneer je dit doet vergeet dan niet om je pagina op te slaan.

Mobile@2x