Kassala openen zonder af te rekenen

De kassalade gaat automatisch open bij het afrekenen van een order met contant geld. Wil je de laden een keer openen zonder te betalen, doe dan het volgende.

1. Ga naar menu rechts boven

Als de printer via de backend van Spont is gekoppeld en de kassalade via de kabel is verbonden met de printer, komt er rechtsboven in de ipad app een menu item bij 'Kassalade'.

img46681a5e0108-1_1ha9d9i

2. Voer jouw code in

Zodra je de kassalade wilt openen, word er gevraagd om jouw pin code (Dit is de zelfde code om de iPad te ontgrendelen).

img2ab5b3aae6e2-1_8pugzk