Inloggen Spont iPad app

We hebben de inlog flow zo simpel mogelijk gemaakt. Kom je er niet helemaal uit, volg dan de volgende stappen.

Zorg dat je de laatste versie hebt gedownload via testflight of via de Apple app store. We zullen nu stap voor stap de kassa configureren en instellen.

1. Open dan de app en klik op:  Ga door met email .
  2. Vul je email adres in.
  3. Klik dan op het blauwe v-tje rechtsonder om verder te gaan
  4. Vul je wachtwoord in.
  5. Klik wederom op het blauwe V-tje rechtsonder om te bevestigen.
  6. Selecteer je bedrijf.
  7. Sta toe dat de app apparaten wil zoeken op je lokale netwerk...:Screenshot 2021-12-15 at 14.58.38
  8. De producten worden ingeladen, dit kan even duren... (
    Screenshot 2021-12-15 at 14.59.31
  9. Selecteer je device (iPad), staat deze er niet tussen klik dan op Maak een nieuwe kassa aan.
  10. Mocht je een pinterminal gekoppeld hebben, selecteer dan de juiste pinterminal bij de kassa en klik op het blauwe V-tje rechtsonder. (Heb je geen pinterminal gekoppeld, selecteer dan niets en klik rechtsonder op het blauwe V-tje).
  11. Kies vervolgens welke printer je wilt selecteren bij de kassa en klik vervolgens op het blauwe V-tje rechtsonder.
  12. Selecteer de gewenste betaalopties die je wilt gebruiken op je kassa en klik rechtsonder op het blauwe V-tje.
  13. De kassa wordt geladen en er opent zich een locatie popup. Klik op Bij gebruik van app en de kassa is klaar voor gebruik.Screenshot 2021-12-15 at 15.02.39
  14. Dat was hem, je bent ingelogd. Veel Spont plezier verder!