Importeren van producten

Je kunt de import functie gebruiken om je nieuwe producten in te laden, of oude producten te updaten. Handig als je een prijswijziging wilt doorvoeren

Je moet een CSV bestand importeren. Deze kan je exporteren vanuit een Excel

• Het is eenvoudig om producten te importeren in Spont. Ga allereerst naar producten
  • Klik rechtsboven op de 3 puntjes, en vervolgens op importeer producten.
  • Je kunt een voorbeeld bestand downloaden om te zien in welke opmaak de producten geïmporteerd kunnen worden.
  • Wanneer je vervolgens dit CSV bestand importeert, zie je in het voorbeeld dat hij laat zien hoe hij het bestand wilt importeren.
  • Wanneer je velden uitzet. Worden deze niet geïmporteerd.
  • Prijzen moeten met een comma zijn
  • Wanneer je de category naam opgeeft, worden automatisch categorieën aangemaakt. Heb je al een category, geef dan de ID van die categorie op.