Extra (custom) betaalmethoden instellen

Soms wil je betaalmethodes toevoegen die iets specifieker zijn zoals bijvoorbeeld 'eigen gebruik', 'personeel' en 'waste'. Dat gaat als volgt

1. Installeer de app betaalwijzen

Zo als vele apps, ga naar je Dashboard en kijk in de Appstore van spont naar de app Betalingen  Klik hier  (https://mijn.spont.cash/apps/settings/custompayment).

2. Stel betaalmethode in

Geef daarna aan (vul in) welke betaalwijzen je graag op de kassa wilt zien. Geef per betaalwijze aan of het bij de omzet moet of niet.

schermafbeelding-2021-05-27-om_16shp1a

Ga daarna naar de settings van de iPad. Selecteer je iPad. https://alpha.spont.cash/settings/devices

Vink de betaalmethodes aan die je wilt gebruiken:

Schermafbeelding 2022-01-20 om 13.47.32

De betaalopties staan nu in de iPad. Zie je ze niet staan? Sluit de app een keer af en start deze opnieuw op.