Mijn printjes zijn niet netjes fix (Epson printer )

Wanneer je Epson printer niet goed is ingesteld, kan het zijn dat regels niet netjes op een lijn.

Het probleem

Wanneer je Epson printer niet goed is ingesteld, kan het zijn dat regels niet netjes op een lijn (de groene lijn staat netjes op 1 regel, terwijl de rode lijn niet past en naar de volgende regel valt):

screenshot-2021-07-27-at-20075_dxxqzx

De oplossing

Je kunt dit oplossen door `de Column` in de print settings van je printer op `48` te zetten.

screenshot-2021-07-27-at-20120_1hu661c

Fabrieksinstellingen reset

Het kan ook helpen om je printer via onderstaand menu naar de fabriek instellingen te resetten.

1. Zet de printer uit
  2. Houd de FEED knop ingedrukt en zet hem daarna aan
  3. Laat de FEED knop pas los hij de settings begint te printen.Vind dit onderste gedeelte op de bon:Screenshot 2021-12-15 at 14.36.11
  4. Druk nogmaals op langer dan 1 seconde op de feed knop om in het menu te komen. Hij print dan de opties:tempimage4b4sck_1wg5ib7
  5. Maak een menu keuze door het aantal keer van je keuze kort op de FEED knop te drukken. Aangezien we nu naar `Customise Value Settings` willen is dit 3x
  6. Druk vervolgens lang (langer dan een seconde) op de FEED knop om je keuze te bevestigen.
  7. Kies vervolgens op bovenstaande manier: ` 7: Caracter / Column settings -> 5: Paper width & print column -> 1: 80mm / 48 Column`:tempimagey1atlf_n9tghx
  8. Wanneer je dan lang op FEED drukt, worden de settings opgeslagen en is de printer klaar om voor gebruik.