Categorie toevoegen

Maak eerst categorieën aan, zodat jouw producten direct in de juiste categorie worden geplaatst bij het aanmaken.

categorie

1. Ga naar de admin

Ga naar Producten in jouw admin om vervolgens het kopje 'Categorieën' te vinden.

2. Druk op het '+' icoon om een nieuwe categorie toe te voegen

Geef de categorie de gewenste naam, deze zal in de linkerkolom op de ipad zichtbaar zijn. (Bijv. Bier, Fris, Dessert etc.)

Instellingen:

Categorie beschikbaar (tijdslot): Deze is alleen van belang als je ook gaat werken met weborders en/of QR codes. Het is namelijk mogelijk om een speciale shift aan te maken bij openingstijden voor een categorie. Hierdoor is het mogelijk categorieën pas op een bepaalde tijd beschikbaar te laten zijn. Bijvoorbeeld, je gaat al om 11 uur open maar de keuken pas om 12 uur, dan staat er in de QR dat bepaalde producten nog niet te bestellen zijn voor 12 uur, bijvoorbeeld de keuken gerechten.

Icoon: Selecteer het gewenste icoon wat ook zichtbaar wordt op je iPad.

Printers: Wil je een printer koppelen aan ee categorie? Selecteer hier je printer.

Weergave: Dit is weer alleen van toepassing als je gaat werken met Weborder en QR, het is dan mogelijk een categorie plaatje en beschrijving te laten zien in de bestel app voor je gasten. Zie hier beneden.

bier