Betaalmethodes Instellen Weborder / QR Code

1. Installeer de app

Zodra je de Weborder(https://mijn.spont.cash/apps/settings/weborder) app installeert of de app voor Qr bestellingen(https://mijn.spont.cash/apps/settings/tableorder) bestellingen Mocht je de app al geïnstalleerd hebben, klik dan even op de 3 puntjes en verwijder de app.

2. Druk vervolgens op 'Bewaar' om verder te gaan met de installatie.

Zodra je de app hebt geïnstalleerd, druk op bewaar, rechtsboven in de App.

3. Stappen om jouw account te configureren (via mail)

Nadat stappen zijn doorlopen, zal je een email ontvangen met documenten die getekend moeten worden. Ook hebben wij de volgende gegevens nodig om de uitbetalingen te regelen.

Wat hebben wij nodig:

• Paspoort(en) (van alle UBO's)
  • KVK uitreksel (Niet ouder dan 6 maanden)
  • Getekende documenten die per email verzonden zijn.