Steeds meer mensen betalen via hun telefoon. Dit kan met NFC via Sumup of Wordline, maar kan ook makkelijk door een QR Code te scannen op je scherm.

Hoe werkt het

Bekijk onderstaande demo om te zien hoe een betaling via QR code verloopt.

Hoe stel ik het in

1. Maak een Mollie account aan via Mollie.nl
  2. Installeer de app Mollie in Spont (deze is op uitnodiging beschrikbaar)
  3. Druk op Connect met Mollie
  4. Wanneer je nu de "Betalen met QR-code" aanzet, komt er een extra knop in de iPad en kan je direct met QR codes afrekenen.

Beschikbaarheid

• Deze functie zit gratis bij je Spont pakket, maar is op dit moment alleen beschikbaar op aanvraag. Informeer via de chat (rechts onder) naar de mogelijkheden.

Mis je een functie, of toch nog een vraag!
Laat het ons weten, we staan altijd voor je klaar!