Spont heeft een koppeling gebouwd met Moneybird. Moneybird is een programma waar je eenvoudig facturen mee kunt versturen. Je kan nog veel meer met Moneybird, ben je geïnteresseerd, kijk hier gerust even rond:

Installeer Facturen:

1. Ga naar jouw dashboard.
  2. Ga naar: 'Apps'.
  3. Selecteer: 'Betaalwijze' in het menu.
  4. Selecteer: 'Facturen'
  5. Druk op: 'Installeer'.
  6. Voltooi de wizard.
  7. Facturen is geïnstalleerd!

Factuur versturen:

1. Pak je iPad met Spont!
  2. Ga naar: het beginscherm (scherm 1)
  3. Druk op: de tafel of het account wat afgerekend moet worden.
  4. Je bevind je nu in het orderscherm (scherm 2)
  5. Druk op: 'Betalen'
  6. Gebruik de betaal wijze: 'Factuur'.
  7. Deze factuur wordt nu gegenereerd in 'Moneybird'.
  8. Ga naar: Moneybird.
  9. Controleer de factuur (en pas deze aan indien nodig).
  10. Verstuur de factuur (eventueel met Ideal link).
  11. Gefeliciteerd je hebt een factuur verstuurt met Spont!

Goed om te weten:
Producten die op factuur worden gekocht zullen niet zichtbaar zijn bij de omzet in Spont. Dit aangezien ze al in Moneybird staan en willen voorkomen dat ze dubbel bij bijvoorbeeld de BTW worden geteld.

Demo: