Het kan zijn dat je een verkeerd product hebt afgeslagen of dat je graag een product van de rekening af wilt halen omdat je hele gezellige klanten aan een tafel hebt. Hoe doe je dit?

Verwijder afgeslagen product:

1. Pak je iPad met Spont!
  2. Ga naar: het beginscherm (scherm 1)
  3. Druk op: de tafel of het account waar het foute product op staat.
  4. Je bevind je nu in het orderscherm (scherm 2)
  5. Zoek rechts in het lijstje met aangeslagen producten het product wat je wilt verwijderen.
  6. Swipe het product naar links.
  7. Druk op: Verwijderen (in het rood).
  8. Je bent klaar!

Je product is verwijderd en je kan weer verder aan de slag met Spont!