Afhankelijk van je pakket is spont op meerdere iPads te gebruiken. Bij ons Start-up pakket is spont te gebruiken op 1 iPad. Bij het Pro pakket kun je spont op 3 iPads gebruiken. Bij ons Master pakket kun je Spont aan zoveel iPads koppelen als je zelf wilt.

Wat nou als je een drukke dag hebt en graag extra iPads wilt gebruiken? Dan kun je jouw abonnement in de backend van spont aanpassen. Ga dan naar instellingen - abonnement - abonnement wijzigen. Je kunt hem upgraden naar het hogere pakket zodat jij spont op meerdere iPads kunt gebruiken.

Als hier vragen over zijn kun je ons altijd een berichtje via de chat sturen.

Spont Go!

De oplossing om door uw restaurant orders aan te nemen is er bijna: Spont Go! Deze is op je iPhone en Android telefoon te gebruiken. Meld je hieronder aan als je geïnteresseerd bent: