Om het leven zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we voor jouw een importeer functie in Spont gebouwd!

Download hieronder het product importeer bestand en voeg jouw producten toe om deze zometeen te gebruiken bij het importeren.

Importeer producten

1. Ga naar jouw dashboard
  2. Navigeer in het menu naar 'Producten'.
  3. Druk op: 'de drie bolletjes' rechts bovenin.
  4. Druk op: 'Producten importeren'.
  5. Sleep het bestand (wat je hebt aangepast) in de browser, of druk op 'Klik hier' en selecteer jouw bestand.
  6. Controleer of al je producten goed staan.
  7. Druk op: het getal dat je wilt importeren.
  8. Druk op: 'Importeren'!

Nu zijn al je producten netjes geupload. Je kunt, mocht het nodig zijn, daarna al je producten los wijzigen.