Dit hangt van de pin terminal af.

SumUp
Je zult een account aan moeten maken via SumUp. Dan kan via de volgende website:

Ga naar jouw spont dashboard. Klik vervolgens op apps in de categorieën, ga naar betaalmethodes en voeg SumUp toe.

Ga vervolgens naar jouw spont kassa op de iPad en betaal een product met SumUp als betaalmogelijkheid. Vul hier jouw SumUp accountgegevens in en zorg dat jouw SumUp aan staat. Hij maakt nu automatisch verbinding en het bedrag wordt doorgezet in jouw SumUp.

Yomani of Yoximo
Als jouw Yomani of Yoximo via spont is aangeschaft hebben wij al het werk van te voren al gedaan. Bij het ontvangen van de terminal sluit je hem aan op de Wifi router en stop je de stekker in het stopcontact.

Vervolgens ga je naar jouw spont dashboard en ga je naar apps. Dan ga je naar betaalmethodes en voeg je de Yomani app toe. Sla een product af op pin en het bedrag wordt automatisch doorgezet naar de pin terminal.

Andere terminal
Andere terminals kunnen niet direct gekoppeld worden, ze kunnen uiteraard wel gebruikt worden! Ga naar jouw dashboard en klik op apps. Ga vervolgens naar betaalmethodes en klik dan op custom payments. Voeg hier een betaalmethode genaamd PIN toe. Je kunt vanaf nu alles op pin afslaan en zult het bedrag zelf in de terminal in moeten voeren.