Spont heeft een koppeling met Citizen. Deze printers zijn heel eenvoudig met spont te koppelen. Andere printers kunnen niet met spont gebruikt worden.

Citizen heeft verschillende printers die aan spont gelinkt kunnen worden. De meest gebruikte printer is de Citizen CT-S651 met ethernet aansluiting:

Ben je opzoek naar een Wifi-printer? Dan raden wij de Citizen CT-S651 WiFi printer aan:

Ben je opzoek naar andere hardware wat ideaal werkt met Spont, bekijk onze store op: