Een printer aan spont linken is heel eenvoudig en kan door iedereen gedaan worden.

Installeer printer

1. Verbind de printer met jouw router (doormiddel van een LAN-kabel of WIFI).
  2. Stop de bonnenrol in jouw printerĀ
  3. Sluit de stroomkabel aan en stop deze in het stopcontact.

Installeer Printer:

1. Ga naar jouw dashboard.
  2. Ga naar: 'Apps'.
  3. Selecteer: 'Algemeen' in het menu.
  4. Selecteer: 'Printers'.
  5. Druk op: 'Installeer'.
  6. Druk op: 'Instellingen' (voorheen 'Installeer').
  7. Druk op: '+ Printer toevoegen'.
  8. Ga naar je printer en druk op het kleine witte knopje achterop
  9. Ga terug naar jouw dashboard.
  10. We moeten het IP adres van jouw router invullen. Dit is het onderste IP-adres op het bonnetje wat we zojuist hebben uitgeprint.
  11. Vul de overige gegevens van jouw printer in.
  12. Check nog even of jouw iPad met Spont, wel op het zelfde netwerk zit als jouw printer ;).
  13. En je bent klaar om te printen!