Een huwelijk, afstudeerborrel of bijvoorbeeld een Toernooi over meerdere dagen? Maak het jezelf makkelijk met de Evenementen App. Met deze app is het mogelijk om:

• Een selectie van je producten (bijvoorbeeld Binnenlands sterk) aan te bieden
  • Een vooraf bepaald aantal afreken punten te koppelen
  • Speciale prijzen te hanteren
  • Stel vooraf alles in, Spont zorgt ervoor dat het automatisch op deze desbetreffende datum zichtbaar is

Hoe werkt het

1. Installeer de App Evenementen in het dashboard.
  2. Vervolgens kun je hier je evenement aanmaken. Bijvoorbeeld "Huwelijk Jaap & Denise"
  3. Tevens kan je aangeven welke producten verkocht mogen worden. Dit kan per product, of in een keer per categorie.
  4. Heb je een speciaal tarief? Ook dit kan je hier aangeven.

Tip: Wist je ook Balans aan een Evenement kunt toevoegen? Installeer de "Op rekening" app, en je kunt precies zien hoeveel er is uitgegeven en of je over je budget heen bent! 🎉

Demo

Beschikbaarheid

De Evenementen app is beschikbaar als Premium app in de Appstore.