Wanneer je vaste klanten hebt, kan je eigenlijk niet om de balans app heen.
Hiermee kunnen klanten op rekening bestellen en zorg je er toch voor dat je aan het eind van je shift al je open orders kunt afslaan.

Hoe werkt het

1. Installeer de App Balans in het dashboard.
  2. Nu komt er bij de klanten een Balans knop te staan.
  3. Klanten kunnen (dit is niet noodzakelijk) vervolgens vooraf tegoed kopen.
  4. Ook kunnen orders op de klant met het tegoed worden afgeslagen.
  5. Niet voldoende tegoed? We geven het duidelijk aan wanneer er een klant staat.

Demo - Balans toevoegen

Demo - Op balans bestellen

Demo - Negatief balans

Beschikbaarheid

Deze functie is standaard beschikbaar via de iPad app wanneer de klanten en balans app zijn geïnstalleerd.