Zeker wanneer klanten over meerdere dagen op rekening bestellen, kan het zijn dat ze oudere bestellingen willen inzien. De History knop kan hiervoor uitkomst bieden.

Per dag staat overzichtelijk weergegeven wat is afgeslagen. Is er een foutje gemaakt, wordt dat nu direct duidelijk en kan dat doormiddel van een Credit order worden hersteld.

Hoe werkt het

1. Open de klant
  2. Ga naar het menu (door op de 3 puntjes te klikken)
  3. Hier staat de knop "History"
  4. Wanneer je hierop klikt zie je alles netjes gesorteerd op datum

Demo

Beschikbaarheid

Deze functie is voor iedereen beschikbaar via de iPad wanneer je de klanten app hebt ingesteld.

Mis je een functie, of toch nog een vraag! Laat het ons weten, we staan altijd voor je klaar!