Op de pagina Fiscaal  zie je standaard je omzet per BTW groep aan de linker kant. Mocht je meer detail willen, en bijjvoorbeeld onderscheid willen tussen Drank hoog  en Drank laag  dan kan dat met de app Grootboeken

Hoe werkt het

• Installeer de App Grootboeken
  • Ga naar de settings van deze app en voeg per BTW percentage de gewenste grootboeken toe
  • Nu is het belangrijk dat je Spont ververst. Het best kan je dit doen door even uit te loggen en opnieuw in te loggen
  • Je ziet nu bij de producten een extra veld Grootboek

Tip

• Wist je dat je ook makkelijk in een keer bij meerdere producten de eigenschappen kunt wijzigen? Dit kan met de Bulk functie.

Voorbeeld

Beschikbaarheid

Wanneer je gespecificeerde grootboeken wilt instellen bij je producten, moet je de grootboeken app installeren. Let op dat je deze app alleen kunt gebruiken wanneer je geen gebruik maakt van Moneybird.