Je kan makkelijk zelf producten toevoegen in Spont. Toch is het redelijk wat werk wanneer je veel producten hebt.  Natuurlijk kan je al producten exporteren, "in bulk" in de excel aanpassen, en opnieuw importeren. Echter kan je nu ook direct de bulk edit functie gebruiken.

Hoe werkt het

1. Ons advies is om eerst je producten (als backup) te exporteren.
  2. Selecteer vervolgens de producten die je wilt wijzigen.
  3. Klik op "Bulk edit" rechts boven.
  4. Je kunt nu aanpassingen aanbrengen.
  5. Deze aanpassingen worden direct toegevoegd bij al je producten.

Demo

Beschikbaarheid

Deze functie is voor iedereen beschikbaar via de backend

Mis je een functie, of toch nog een vraag! Laat het ons weten, we staan altijd voor je klaar!