Vaak heb je opties die je aan je order wilt meegeven.
Denk hierbij aan:

• Take away - Met bijvoorbeeld 10% korting
  • Inpakken - Met bijvoorbeeld €5 toeslag
  • Haast
  • Buiten

Wanneer je deze toevoegt in het Dashboard, kan je deze bij je order opties of bij het afrekenen aanslaan.

Afhankelijk van de instellingen wordt er een korting (of toeslag) over de order berekend. Tevens wordt de optie geprint op de bon in de keuken en/of de bon van de klant.

Hoe werkt het

1. Installeer de app orderopties
  2. Vul de opties in die je wenst
  3. Bij BON kan je aangeven of deze orderoptie geprint moet worden op de klant- of productie bon
  4. Eventueel kan je ook een korting (of meerprijs) opgeven

Demo

Beschikbaarheid

Deze functie is beschikbaar via de iPad app wanneer je de app [Order opties] hebt geïnstalleerd.

Mis je een functie, of toch nog een vraag!
Laat het ons weten, we staan altijd voor je klaar!