Gesplitst betalen, een optie die in de horeca niet meer weg te denken is. Ook met spont kun je jouw klanten gesplitst laten betalen. Hoe doe je dit?

Hoe werkt het

1. Ga naar je bon settings door op de drie puntjes naast het totaalbedrag te klikken.
  2. Hier vindt je een knop [SPLIT] waarmee je het splitsen kunt starten.
  3. Na het splitsen kan je de nieuwe bon direct afrekenen, of verplaatsen naar een andere account of tafel.

Demo

Beschikbaarheid

Deze functie is standaard beschikbaar via de iPad app (en later via de Waiter app)